Over mij

schilderij

Alles wat mijn brein denkt, het maakt. Klinkt eenvoudig toch? Ik schilder vanuit mijn gevoelens en hart.
Daarnaast maak ik ook op maat gemaakte kunstwerken met mijn eigen stijl en inbreng. Het kan op doek, plank, hout, meubels etc. staan. Ik sta altijd open voor nieuwe dingen, dus als je een idee hebt ... schiet.
U kunt contact opnemen via e-mail of een van de links naar sociale media op de startpagina. Ga naar de koppeling Mijn kunst om mijn kunstwerk te bekijken.

digitale kunst

Dit is wat me 20 jaar geleden begon. Vroeger maakte ik ontwerpen voor bands, dingen als logo's en cover-art stonden hier centraal.
In combinatie van digitale fotografie begon ik me meer te verdiepen in het ontwerppunt voor posters en kunst in het algemeen. Dit resulteerde in een zeer diverse portfolio van kunst.
Aangepaste kunst
Aangepaste kunst kan alles zijn, gemaakt van metaal, hout, steen of klei. Ook sieraden van verschillende ontwerpen. Voor mij creëert het een gevoel van vrijheid wanneer ik in staat ben om aan dergelijke projecten te werken. Als je enkele voorbeelden van mijn werk wilt zien, kijk dan alsjeblieft in de kunstsectie bovenaan het scherm.

Poëtische geest

Ik vind gedichten waardoor ik mijn gevoelens op een andere manier kan laten zien dan alleen maar beelden.
Hierdoor kan de lezer zelf een afbeelding maken.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat er een grotere hoeveelheid emotie en kracht achter de woorden zit als het vanuit het hart wordt geschreven. Dit is iets dat ik graag combineer met mijn andere kunstwerken en projecten.
Share by: